Liever tuinkers dan kerststress

Wat gaat de tijd toch snel. De herfstbladeren zijn er nu toch écht bijna afgewaaid en je voelt nu ook wel dat het winter wordt.

Mark en ik zitten overigens alweer volop met ons hoofd in het voorjaar. We zijn namelijk bezig met het teeltplan voor 2020. Voor wéér een tuin vol fruit en verse groenten. Er moet voor de groenten slim gewisseld worden met de akkertjes en we willen natuurlijk ook weer voor heel veel soorten ruimte hebben.

Dat is even een flinke puzzel. De ene plant haalt aan voedingsstoffen weer iets anders uit de grond dan de andere.  Door te wisselen van teelt op onze akkertjes proberen we de bodem in zijn natuurlijk evenwicht te houden en hopen we minder last van ziekte en plagen te hebben.
Een puzzel waar we elk jaar dus veel tijd in stoppen.

Maar we gaan natuurlijk ook even lekker genieten van de feestdagen!

 

Onze openingstijden in december

Week 50: woensdag t/m zaterdag
Week 51: woensdag t/m zaterdag
Week 52: vrijdag 27 en zaterdag 28 december
Week 01: vrijdag 03 en zaterdag 04 januari

Speciale boodschappen?

Misschien wil je niets liever dan gewoon, maar sommige onder jullie zijn misschien al druk aan het zoeken naar leuke recepten voor het kerstontbijt, een brunch, de middaglunch of feestelijke diner, of heeft een super leuk idee voor een nieuwjaarsborrel.
Zijn daar speciale producten, of grotere hoeveelheden voor nodig? Laat het ons weten, wij bestellen het graag. Misschien kunnen wij, in deze soms toch al overvolle dagen, het boodschappen dan in ieder geval een beetje makkelijker maken. Want wij helpen je liever aan tuinkers dan aan kerststress.