Biologische producten

Je vind bij ons alleen maar biologische producten.

Kruidenierswaren

In de winkel zijn alle producten biologisch en/of biologisch dynamisch.
Het assortiment bepaal jij zelf: jouw gewenste producten nemen we graag op in ons assortiment.
Naast onze groenten en fruit vind je er thee, koffie en koekjes, chocolade gedroogde peulvruchten, bouillons, sauzen, olieën, pasta’s, rijst, sappen, bier, wijn, gedroogd fruit, zuivel, broodbeleg, versnaperingen, snacks, alles voor op de borrelplank, babyhapjes, crackers, noem het maar op. Binnenkort vind je hier een totaallijst met alle producten en merken die wij in onze winkel aanbieden.

Kaas

We hebben een uitgebreid assortiment biologische kaas. Meer dan 20 soorten harde en zachte koekaas, meer dan 10 soorten harde en zachte geitenkaas, schapenkaas, kruidenkaas, boerenkaas en kaas met vegetarisch stremsel. We hebben ook regelmatig wisselende speciale kaas. Kom gerust langs om lokale kaasjes te proeven zoals Brabants Blauw van Bastiaansen uit Molenschot, Zwarte Kaat van de Hooiberg uit Bladel of de biologische variant van Duingoedkaas uit Biezenmortel en Kaatsheuvel.

Brood

Eet je speciaal gist-brood, desem-brood, of juist brood met gist én desem. Eet je graag speltbrood en dan ook écht spelt (dus zonder gerst). Houd je van de echte authentieke broodsmaak, het langzaam gerezen brood? Of kies je het liefst een heerlijke krenten-rozijnen-bol? We hebben van alles op het gebied van biologisch brood, kom gerust eens langs om je te laten voorlichten.  Wij verkopen een groot assortiment biologisch brood van biologische bakkerij Ad van der Westen bv  uit Waspik, in ieder geval uit de vriezer als afbakbroden maar ook, op bestelling, vers afgebakken. Heb je interesse in glutenvrij biologisch brood, dat kan ook, laat het ons weten, dan bestellen we het voor je.

Vlees en vleesvervangers

Wij verkopen biologische vlees van de Regte Heijden (Regtstreeks vlees, rund) en Kemperkip (Landhoen). Aan vleesvervangers verkopen wij uitgebalanceerde vervangers en pure sojaproducten in de vorm van sojamelk, tofu, zijdentofu en gefermenteerde sojaproducten als tempé en tamari.