Mensen aan het koken in keuken

Kooklessen

Zoek je een manier van eten die bijdraagt aan gezonder worden en blijven?

In onderstaand aanbod van kooklessen in onze kookstudio staat het leren centraal, en dan met name het leren om goed voor jezelf te zorgen zodat je bruist van de energie en zin hebt in je dag. Alle kooklessen zijn losse kennisonderdelen van 1 dag die kunnen bijdragen aan jouw vitaliteit. En áltijd sluiten we af met een heerlijk seizoensontbijt, brunch of lunch.

In de kooklessen staat natuurvoeding centraal, dat wil zeggen dat er altijd met verse biologische seizoensproducten en pure ingrediënten gekookt wordt en variatie het menu bepaald.

Kookles meer groenten in je maaltijd

Groente als basis voor een gezonde voeding, wellicht zou je meer groenten kunnen eten, maar hoe? welke vorm past bij jou? Een kookles met nuttige tips om extra groenten te consumeren. Tijdens het bereiden leer je allerlei manieren om tijdens het koken zoveel mogelijk voedingsstoffen te behouden en hoe je je groenteconsumptie eenvoudig zou kunnen vergroten. Een leerzame activiteit waarbij je je persoonlijke skills kunt verbeteren en je samen met je vrienden, collega’s of familie van een heerlijke lunch geniet.

Informeer hier naar de workshop groente

Bereken hier voor jouw gezelschap de prijs en/of vraag een (vrijblijvende)offerte aan

Kookles broodloos

Geen brood eten is tegenwoordig hip, maar hoe ontbijt en lunch je dan? Zoek jij naar meer variatie in je ontbijt en lunch boek dan deze kookles en ontdek een wereld aan mogelijkheden voor broodloze maaltijden en waarom het iets voor je zou kunnen zijn. En we gaan natuurlijk ook samen lunchen.

Informeer hier naar de workshop broodloos