Jong en dynamisch

Sprankenhof is een jong en dynamisch bedrijf schreven we ooit op onze website. Na 16 jaar is jong misschien niet meer het juiste woord, maar dynamisch zijn we zéker wel.

Deze week nog de laatste loodjes van een heftige verbouwingsperiode sinds begin januari, en dan… is de nieuwe winkel een feit. Een winkel waar vanaf 1 juni ook de verse producten binnen liggen (voor de ff snel bezoeker: er hoeft nu niet meer per se geplukt te worden) en ook een winkel waar een veel groter assortiment aan biologische produkten, zuivel én kazen zal zijn.

Vrijdag 1 juni gaat de winkel nieuwe stijl open. Vanaf dan kunt u dus al uw biologische boodschappen doen te midden van onze tuin en boomgaard.

In de pluktuin worden de eerste aardbeien en honingbesjes geplukt, de kruisbes groeit lekker, eigen jammetjes en fruitijsjes op een stokje worden tegenwoordig met zorg gemaakt. Er zijn nieuwe winkelmedewerkers en menig vrijwilliger en stagaire denkt en doet ook mee. Zorgimkerij Moergoed start op. De tuingebakjes verkopen zichzelf al weer vanuit de koelvitrine.
Heerlijk! Het seizoen gaat be-gin-nen!!

PS
Zondag 17 juni is onze jaarlijkse lekker naar de Bioboer opendag met héél veel activiteiten. En bent u geïnteresseerd in de zorg op onze boshoeve (in keuken of tuin) ? op zaterdag 16 juni tussen 15.00 en 18.00u is er een inloopmiddag voor geïnteresseerden.