Boomgaard terras

Gewoon lekker uitrusten, genieten en luisteren naar de vogeltjes

Ons terras ligt midden in de biologische tuin. Het boomgaardterras heeft lekker veel ruimte. Er zijn zonnige, maar ook lekker schaduwrijke plekjes onder de fruitbomen. Van het vroege voorjaar tot diep in de winter is het Nederlandse seizoen hier zichtbaar en oogstbaar. Naast het terras is er bij kouder weer ook onze lekker met hout warmgestookte gelagkamer.

We schenken biologische koffie, thee, heel veel sapjes en frisdranken en op de taart en andere lekkernijen is onze biologische tuin volop proefbaar.
Klik hier voor onze kaart

We serveren een broodje of sandwich kaas naar keuze van de plank. Kies in de winkel uit meer dan 40 soorten kaas; van jong tot oud, diverse kruiden kazen, zowel koe, geit en schaap. Wij beleggen het er rijkelijk mee. Houd je niet van kaas dan is er ook altijd een broodje Sprankenhof jam naar keuze.

Ons terras staat ook bekend om zijn heerlijke zelfgebakken taarten, wat dacht je van gebakken kwarktaart, kwarkroomtaart, dadelwalnootgebak of vruchtentaart of iets kleins zoals cake of brownies. Vaak is er ook iets gluten,- of lactose vrij. Heb je een dieet en/of allergie laat het ons weten, een telefoontje ter aankondiging is nog handiger, dan kunnen we er zéker op inspelen.

Een uitgebreide lunch met een tuin soepje en een tuinsalade kan ook, maar let op! deze moet je minstens een dag van te voren reserveren.

We schenken op het terras* geen alcohol, maar hebben wel heerlijke biologische alcoholvrije biertjes en wijn, ook die smaken heerlijk bij een kaasplankje.

*Voor besloten groepen in gelagkamer/ tuinkamer/kookstudio mogen wij wel een drankje serveren.