Vergaderen

Vergaderen? Werkoverleg?

Bij Sprankenhof vindt u rust en ruimte om te kunnen concentreren op het doel van uw komst.

Sprankenhof is een uitstekende plaats om met uw gezelschap in alle rust te vergaderen, te brainstormen of workshops te houden. De locatie staat bekend om zijn sfeervolle uitstraling. En de groene omgeving stimuleert een betere prestatie tijdens uw overleg, presentatie of bijeenkomst. U bent samen even ‘helemaal weg’ op een locatie waar gastvrijheid voorop staat.

Bereken hier voor uw gezelschap de prijs en/of vraag een (vrijblijvende)offerte aan

Gelagkamer (60 m2) 8-20 personen

Tuinkamer (30 m2) 2-12 personen (Deze ruimte is goed voor informeel overleg óf als kleine subruimte te gebruiken vanuit de plenaire zaal, zodat in twee groepen uit elkaar gegaan kan worden. Deze ruimte is aan 1 kant grenzend aan de winkel.)

Gehele accomodatie (90 m2) 36 personen

Extra mogelijkheden: boerenkeuken en/of boomgaard terras

Beamer en flip-over zijn te huur

Wifi is aanwezig.

U kunt gratis parkeren.

Een inspirerende plek met een verhaal

Wanneer uw programma ruimte toelaat voor ontspanning kies dan voor het verhaal achter uw vergaderlocatie. Er is keuze uit een scala aan activiteiten. Van een wandeling door de biologische tuin, een rondleiding over het boerenerf tot een workshop in de kookstudio. Ook mogelijkheden voor vergaderen bij etenstijd.

Advies en begeleiding

Vanuit onze samenwerking met experts op het gebied van teambuilding zijn vele activiteiten mogelijk zowel in de keuken (samenwerking) als in de gelagkamer (teambuilding op het gebied van persoonlijke drijfveren, prestaties en werkplezier binnen uw organisatie).

Bereken hier voor uw gezelschap de prijs en/of vraag een (vrijblijvende)offerte aan

U mag natuurlijk ook altijd even bellen.
Klik hier voor onze contactgegevens >